Cum să utilizați rafturi plutitoare în baie
Lifestyle

Cum să utilizați rafturi plutitoare în baie

Adesea, cea mai mică cameră din casă, baia, poate fi o provocare pentru a fi organizată. Din nou, un set bun de rafturi poate salva ziua.

Deasupra ușii
Folosirea fiecărui spațiu gol disponibil este superputerea rafturilor plutitoare, chiar și a acelui mic spațiu de deasupra ușii de la baie. Adăugarea unui mic set de rafturi deasupra ușii dvs. poate permite depozitarea suplimentară în baie, cum ar fi prosoapele de baie suplimentare.

Această zonă poate servi, de asemenea, ca o atracție vizuală suplimentară prin adăugarea unor plante. Deoarece baia este un mediu atât de umed, multe plante se dezvoltă bine în apropierea băii.

Ce plante sunt cea mai bună alegere?

Lângă oglindă
Având totul expus la îndemână, veți reduce timpul necesar pentru a vă pregăti dimineața. Instalați rafturi flotante din sticlă lângă oglindă pentru a vă ține articolele de toaletă și pentru a accelera regimul de îngrijire.

Păstrarea lucrurilor în afara dulapului va face ca baia ta să arate mai ordonată și va face ca rutina de curățenie propriu-zisă să fie mai ușoară.

Deasupra toaletei
Uitați de acele rafturi fragile de depozitare din spatele toaletei. În schimb, păstrați-vă baia raționalizată adăugând rafturi plutitoare elegante deasupra toaletei. Asigură-te că ai înălțimea potrivită pentru a păstra rafturile la distanță – nu vrei ca cineva să sufere o lovitură la cap. Înălțimea sugerată este de cel puțin un metru deasupra rezervorului de toaletă. Dacă doriți să puteți depozita prosoapele, asigurați-vă că le atârnați la o distanță de cel puțin 15 inci.

Sau decorați-vă noul raft cu unul dintre aceste semne ingenioase pentru baie!

Între toaletă și perete
Un alt spațiu frecvent irosit este zona mică dintre toaletă și perete. Acesta este, de fapt, un loc util pentru a depozita lucruri. Poți păstra reviste, odorizante, role suplimentare de hârtie igienică etc.

Practice

Sfaturi la apartamente pentru design interior

Worth reading...