Cum să folosești rafturile plutitoare pentru a-ți decora și organiza apartamentul
Familie

Cum să folosești rafturile plutitoare pentru a-ți decora și organiza apartamentul

Cum să folosești rafturile plutitoare pentru a-ți decora și organiza apartamentul Rafturile plutitoare sunt o modalitate ingenioasă de a adăuga spațiu de depozitare fără a ocupa spațiu pe podea. Ele sunt extrem de versatile. Cu puțină creativitate, le poți folosi pentru a-ți organiza și decora apartamentul în moduri surprinzătoare.

Rafturile montate pe perete ca decor pentru casă pot transforma orice cameră din apartamentul tău și îți pot reprezenta subtil stilul personal.

Sunteți gata pentru puțină inspirație?

Cum să folosești rafturile plutitoare în bucătărie

Pentru mulți oameni, bucătăria este centrul de activitate. Mâncarea ne atrage împreună, împărtășind o masă și o conversație, în timp ce toți punem umărul la curățarea urmărilor. Bucătăriile gourmet cu tone de spațiu de depozitare nu sunt un lucru obișnuit în apartamente. De fapt, poate fi o adevărată provocare să încerci să păstrezi o bucătărie mai mică fără dezordine.

Încearcă aceste patru moduri de a folosi rafturile plutitoare în bucătăria ta:

Afișați vasele
Multe bucătării nu dispun de un spațiu mare de dulap. Deoarece dulapurile sunt costisitoare, majoritatea locuințelor le mențin la un nivel minim.

Adăugarea de rafturi plutitoare pe peretele care se leagă de dulapurile dvs. poate face să arate ca și cum ar fi făcut parte din designul original. Acesta poate fi un loc perfect pentru a vă expune vasele preferate și le puteți schimba ori de câte ori vă simțiți înclinat.

Păstrarea vaselor la vedere și ușor de luat la ora cinei este, de asemenea, extrem de convenabilă. Puteți stivui farfurii, boluri și cești în partea de sus, adăugând în același timp cârlige pentru căni și ustensile de gătit în partea de jos.

Construiește-ți propriul bar de cafea
Cafeaua este nectarul vieții pentru mulți. Pur și simplu nu putem trăi fără ea. Aparatul de cafea merită un loc al său. Creați unul cu rafturi plutitoare!

Un sistem de rafturi plutitoare de perete în bucătărie poate ține la îndemână toate echipamentele de cafea și permite accesul ușor pentru a vă turna ceașca perfectă. Adăugați rafturi rezistente peste un perete cu tablă și veți avea o mini cafenea chiar la dumneavoastră acasă.

Încadrați hota de bucătărie
Simetria este întotdeauna plăcută ochiului. Păstrează-ți bucătăria simetrică încadrând aragazul cu rafturi cu pervaz identice pe ambele părți ale hotei.

O mare parte din spațiul de o parte și de alta a hotei este adesea irosit. Folosiți rafturi suspendate pentru a recupera unele zone de depozitare în jurul aragazului.

Ce ați pune pe aceste rafturi amplasate strategic?

Acesta este un loc la îndemână pentru a vă depozita condimentele și uleiurile pentru o utilizare rapidă în timp ce gătiți. De asemenea, ați putea păstra cărțile de rețete folosite frecvent chiar acolo unde este nevoie de ele.

Dacă doriți să folosiți spațiul pentru a adăuga un pic de stil, de ce nu ați păstra la vedere o colecție de sticlărie colorată sau de vase de copt din cupru?

Într-un colț îngust

Folosim adesea colțurile pentru a îndesa lucruri la întâmplare pe care le folosim rar. În loc să faci din colțurile bucătăriei tale tărâmul obiectelor uitate – transformă-le într-un spațiu de depozitare inteligent. Adăugarea de rafturi în formă de triunghi în colț poate fi o modalitate excelentă de a organiza bucătăria. Folosiți-le pentru a vă ține cârligul pentru banane sau bolul de fructe departe de tejghea.

În următorul dvs. weekend liber, verificați o versiune ușoară și ieftină a acestor rafturi urmărind acest proiect DIY instructables.