Cum să utilizați rafturi plutitoare în camera de zi
Practice

Cum să utilizați rafturi plutitoare în camera de zi

Camera de zi este, de obicei, cea mai mare încăpere din casă și locul în care cei mai mulți dintre noi preferă să își exprime stilul individual. Este locul unde venim să ne relaxăm după o zi grea. Rafturile plutitoare pot face cu adevărat ca această cameră să prindă viață și să ajute la dezordinea unei camere de zi – adăugând spațiu și simplitate.

Galerie de perete
Știți acel spațiu gol de pe peretele din camera de zi? Luați în considerare crearea unui perete galerie pentru a afișa o colecție de artă sau fotografiile preferate de familie. Încearcă să adaugi aceste rafturi într-un model geometric cu fotografii alb-negru pentru o variantă modernă. Dacă acesta nu este stilul tău, adaugă un pop de culoare și varietate având un amestec eclectic de modele și texturi.

Un perete de galerie ar trebui să fie o expresie a preferințelor tale, iar rafturile reprezintă pânza perfectă. Rafturile plutitoare vă permit să expuneți diferite piese fără a face mai multe găuri în perete.

Înlocuiți centrul de divertisment
Zilele centrelor de divertisment voluminoase care adună praful și ocupă spațiu s-au terminat. Rafturile plutitoare care vă încadrează televizorul sunt o înlocuire raționalizată. Televizoarele au evoluat în aparate mai subțiri și mai elegante. Este logic să adăugați un raft îngust montat pe perete lângă televizor pentru a-l face pe acesta să fie în centrul atenției.Puteți realiza acest lucru în diverse moduri. Încercați să agățați trei rafturi pe ambele părți ale televizorului. Sau puneți câte un raft de fiecare parte, unul deasupra televizorului și unul dedesubt.

În cele din urmă, puteți avea doar un singur raft lung din lemn sub televizor, pe toată lungimea peretelui, care să acționeze ca un loc de depozitare pentru telecomenzi și dispozitive.

Adăugați o bibliotecă
Spațiul tău este puțin cam mic pentru un raft de cărți de dimensiuni normale? Investiția în câteva suporturi de cărți transformă orice raft plutitor într-o frumoasă bibliotecă. Numărul de rafturi necesare depinde exclusiv de cât de profundă este dragostea ta pentru cărți. Adaugă un colț de lectură interesant cu un scaun confortabil și o măsuță laterală pentru a petrece o după-amiază pierdută în povestea ta preferată.

Bibliotecile par să aibă și un sentiment de mister. Adăugați puțină magie la a dvs. adăugând un compartiment ascuns la rafturile dvs. decorative. Acest video DIY pentru un raft plutitor vă va arăta cum.

În spatele canapelei
Adăugarea de rafturi de perete în spatele canapelei este o modalitate excelentă de a face ca acel spațiu să prindă viață. Poți adăuga decorațiuni pentru un plus de stil sau îl poți transforma într-un spațiu mai funcțional adăugând suporturi de pahare și lumânări pentru a crește factorul de răcoare. Dacă nu dețineți o măsuță de cafea, rafturile decorative scurte din spatele canapelei acordă puțin spațiu de masă pentru fiecare scaun de pe canapea.

Ingrijire

Sfaturi pentru a economisi bani și energie acasă

Worth reading...