Reamenajeaza-ti casa singur, cum se face acest lucru?
Auto

Reamenajeaza-ti casa singur, cum se face acest lucru?

Ce presupune o reamenajare a casei?

Reproiectarea este adesea confundată cu remodelarea. Atunci când reproiectați o casă, pur și simplu îi actualizați aspectul și atmosfera. Lăsați în pace scopul inițial. Cu alte cuvinte, dacă ați reproiectat sau renovat o baie, ați schimba orice, mai puțin instalațiile. Nu ar fi nevoie de niciun instalator (cu excepția cazului în care ai avea nevoie de ajutor pentru a schimba robinetele și capul de duș).

Câteva moduri simple prin care vă puteți reproiecta casa fără a avea nevoie de cheltuielile și durerile de cap ale renovării includ:

  • Instalarea ferestrelor cu vitralii în locul geamurilor standard actuale
  • Schimbarea mobilierului și a decorului fabricat de om cu piese naturale
  • Învățarea artei DIY a hodgepodge și shiplap pentru a redecora mobilierul învechit sau nepotrivit
  • Schimbarea întregului aspect al unei încăperi cu două cuvinte: tapet detașabil (da, este la fel de schimbător de viață precum sună)

Când te-ai decis asupra unui stil de design interior, trebuie să îți bazezi elementele de reamenajare pe această selecție. Este posibil să cheltuiți bani pentru a reamenaja un spațiu, dar nu ar trebui să fie nevoie să angajați un antreprenor profesionist pentru a face treaba.

Organizarea spațiilor mici
Indiferent dacă aveți un milion de idei sau o mână de idei, să puneți laolaltă aspectul cu un spațiu limitat poate fi o provocare. Din fericire, avem multe sfaturi pentru tine în această categorie. Fiecare încăpere are propriul set de obstacole de depășit și diverse accesorii care vă ajută să optimizați spațiul disponibil. Trucul este să aflați ce există, apoi să vă reduceți opțiunile la cele care vă vor maximiza zonele cu probleme.

Să ne uităm la locurile tipice dintr-o casă unde spațiul este adesea limitat:

În bucătărie
Veți avea nevoie de spațiu suplimentar pentru oale, tigăi, vase și articole de cămară. Uneltele potrivite pot extinde spațiul care există deja acolo, aproape dublându-vă capacitățile de depozitare.

În camera de zi
Acesta este locul în care ar trebui să vă puteți simți confortabil și să vă relaxați. Reducerea mobilierului neesențial și alegerea unor produse multifuncționale vă poate spori spațiul de depozitare, reducând în același timp dezordinea.

Dormitoarele
Din nefericire, dormitoarele noastre tind să se transforme, pentru cei mai mulți dintre noi, în niște coșuri de colectare. Dacă nu există un alt loc în care să vă adăpostiți „vechiturile”, puteți totuși să păstrați totul în ordine cu organizatori și sfaturi de depozitare.

Băi
Fiind cele mai mici „camere” din casă, băile sunt adesea trecute cu vederea. Din cauza umidității și a subproduselor naturale ale umidității de aici, reproiectarea băii necesită un plus de TLC.

Pivnițe și dulapuri
Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt cămările și dulapurile din jurul casei. Aceste mici spații fac o diferență masivă pentru diverse obiecte. Cu o organizare atentă și cu instrumentele potrivite, puteți reduce rapid dezordinea din cămara sau dulapul dvs. micuț.

Related posts
AutoLifestyle

Huge Pack of Screens and Components for Mobile

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.[mc4wp_form id="729"]
75%
Practice

Cum să vă curățați filtrul de aer de acasă

Worth reading...