Stiluri de design in camera
Casa si gradina

Crearea unor stiluri de design in casa ta

Modul în care alegeți să vă proiectați casa ar trebui să se bazeze exclusiv pe gusturile dumneavoastră. Ați putea angaja un designer de interior profesionist cu un buget nelimitat, iar acesta v-ar putea transforma casa într-un spațiu pe care nu îl puteți suporta. Acestea fiind spuse, există câteva stiluri comune de design interior rezidențial.

Iată câteva dintre cele mai populare, pe care să le luați în considerare atunci când vă planificați următoarea schimbare de cameră:

Design interior de tranziție
Amestecă stiluri tradiționale și moderne, luând aspecte clasice și actualizându-le pentru a crea atmosfere contemporane. Acest stil îmbină culori și decoruri masculine și feminine și apoi adaugă antichități pentru a îndulci aspectul.

Design interior tradițional
Tradiționalul folosește decoruri din moda europeană a secolelor 18 și 19 pentru a crea un aspect atemporal și confortabil.

Design interior modern
Designul modern folosește decoruri minimaliste, materiale naturale și scheme de culori monocromatice. Este un aspect popular în birouri și spa-uri de sănătate care a prins contur la sfârșitul secolului XX.

Design interior eclectic
Eclecticul ia un pic din asta și un pic din aia din mai multe stiluri și le amestecă pentru un aspect final unic.

Design interior contemporan
Similară cu cea modernă, dar distinctă. Contemporanul include mobilier și culori simple și subtile, puse împreună în linii curate, cu o utilizare atentă a texturii pentru a crea un spațiu sofisticat.

Design interior minimalist
De asemenea, similar cu stilurile moderne. Cu toate acestea, aspectul minimalist folosește minimul în designul și decorul mobilierului pentru a stabili o zonă finisată și neîngrădită. Culoarea este folosită ca accent doar dacă este necesar.

Design interior modern de la mijlocul secolului al XIX-lea
Acest stil de interior binecunoscut îmbină modernul cu contemporanul, folosind linii curate cu tonuri neutre sau mute. Cu toate acestea, sunt permise materialele naturale și artificiale, la fel ca și culorile îndrăznețe.

Design interior boem
Adesea confundat cu eclecticul, acesta este un stil de decor vechi de secole. Aspectul boemian este caracterizat de o ambianță lipsită de griji, făcută din straturi, modele, texturi și culori. Spre deosebire de stilurile eclectice, însă, există totuși câteva reguli care trebuie respectate atunci când se urmărește o amenajare boemă.

Cu toate aceste stiluri în minte, vă puteți alege preferatele și puteți începe să vă reproiectați casa cameră cu cameră.

Practice

Decorarea casei pentru personalitate și ocazii speciale

Worth reading...