Site icon Idei Practice

Decorarea casei pentru personalitate și ocazii speciale

Decorarea pentru personalitate și ocazii speciale

Atingerea finală în reamenajarea unei camere este să îi insuflați personalitatea dumneavoastră sau să o decorați pentru o ocazie specială.

Acest lucru se întâmplă după ce mobilierul de casă este la locul lui, paletele de culori sunt stabilite în piatră și ați organizat elementele esențiale de depozitare. O metodă pe care oamenii o încorporează în decorul casei lor este de a aduce hobby-urile lor în decor. Acest lucru servește scopului dublu de a decora și de a găsi cum să depozitați sau să expuneți memorabilia și colecțiile.

De asemenea, puteți folosi decorul de vacanță pe tot parcursul anului, făcând adaptări pe măsură ce se schimbă anotimpurile și ocaziile.

Cea mai bună parte a acestor teme de decorare este că ele depind în întregime de tine. Atâta timp cât ești mulțumit de ele, nu poți da greș. Cu toate acestea, dacă doriți câteva indicații, suntem bucuroși să vă ghidăm în călătoria dvs. de design interior.

Adu-ți colecția de bețe de chitară, suvenirurile Star Wars sau ceainicul de moștenire al bunicii tale și te vom ajuta să decizi cum să le valorifici la maximum în casa ta. Este o zonă fără judecată!

V-ar ajuta să aveți o diplomă în arte plastice înainte de a vă proiecta casa, dar nu este necesar.

Alegerea tapițeriei, adăugarea de culori și modele și alegerea tratamentelor pentru ferestre este o chestiune de gust amestecat cu puțină îndrumare și câteva reguli de design de respectat.

Exit mobile version